Tuotevideot

Connubian Pegaso-ruokapöytä on näyttävä moderni jatkettava pöytä. Pöydässä on tyylikäs, massiivinen metallijalka sekä keraaminen, erittäin helppohoitoinen kansi.

Jalka on saatavissa mustana ja valkoisena, ja kansivärin voi valita kolmesta vaihtoehdosta joko mustana, vaalean beigenä sekä valkoisena marmorijäljitelmänä.

Pöydän perusmitta on 150 cm. Hintaan sisältyy kaksi 40 cm pitkää jatkopalaa, jotka saa kiinnitettyä pöydän päihin. Näin ollen pöydän kokonaispituus on jopa 230 cm (yhdellä jatkopalalla 190 cm).

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi väriä tai tuotetta, ei hätää. Koko Connubian mallisto on ostettavissa Kruunukalusteen kautta, joten olethan yhteydessä joko myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Italialainen Connubia kehittää osaamistaan jatkuvasti uusiin ulottuvuuksiin rajoja rikkoen, mutta samalla perinteitä säilyttäen. Tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia ja vuosikymmenien ymmärrys muotoilun taidosta.

Koko:
150 (190–230) x 90 x 76 cm.

Jalkavärit:
Musta ja valkoinen.

Kansivärit:
Musta, beige ja valkoinen marmorijäljitelmä.

Materiaalit:
Metallijalka.
Keraaminen kansi.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat90 × 76 cm
Väri

, ,

Rungon väri

,

Connubia Pegaso-ruokapöytä

Connubian jatkettava Pegaso-ruokapöytä sopii hienostuneen sisustuksen ystävälle. Kaikki vaihtoehdot tilattavissa myymälöistämme.

Connubian tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2818,60 2919,75 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Connubia Pegaso-ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *