Kaunis Nizza-sohvaryhmä, polyrottinki

Nizza-sohvaryhmä on täydellinen ulkokalustekokonaisuus, jonka materiaalina on kestävä polyrottinki. Nizza-kalusteiden runko on alumiinia, ja runko on päällystetty polyrottinkipunoksella. Pöydässä on 5 mm paksuinen temperoitu lasikansi, joten se on helppo pitää puhtaana.

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Kokonaisuuteen kuuluu kulmasohva, pöytä sekä 2 rahia. Sohvan pitkä sivu on 220 cm pitkä ja lyhyempi on 160 cm pitkä. Pitkän osan voi valita edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Ryhmä soveltuu oleskelun ohella erinomaisesti myös ruokailuun ja kahvitteluun, sillä pöytä on lähes normaalin ruokapöydän korkuinen (ruokapöydän normaalikorkeus 75 cm, Nizza-pöytä 73 cm).

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme.

Katso täältä myös muut valikoimamme terassisohvat.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaat valmistaa myös korkealaatuisia puutarhakalusteita omalla tehtaallaan Vietnamissa. ByNiemi-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista, hyviä tuotantotapoja ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Koko:
Kulmasohva 220 x 160 cm.
Syvyys 75 cm.
Istuinsyvyys ilman tyynyä 60 cm.
Pöytä 120 x 70 cm, kork. 73 cm.
Rahi 46 x 46 x 47 cm.

Materiaali:
Runko alumiinia/polyrottinkia.
Pöydässä lasikansi.
Pehmusteet 100 % polyesteri.

Väri:
Tummanruskea, tyynyjen väri vaaleanharmaa.

ByNiemi Nizza-polyrottinkisohva + pöytä

Pitkä sivu oikealla -kokonaisuutta vielä varastossa, vasenkätinen kokonaisuus loppuunmyyty.

Nizza-polyrottinkiryhmä on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdot saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

1 195,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Nizza-polyrottinkisohva + pöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *