Pinottava Aloha-ulkotuoli

ByNiemi Aloha-ulkotuoli ihastuttaa tyylillään ja käytännöllisyydellään. Aloha-tuoli on pinottava ja siinä on korkeat käsinojat, joihin on hyvä nojautua nauttimaan hyvästä seurasta ja omasta terassista ja puutarhasta. Tuoli on tukeva ja mukava istua.

Korkeista käsinojista huolimatta tuolin voi työntää säilytystä varten normaalikorkuisen ruokapöydän alle noin puoleenväliin saakka.

Tuolin runko on valmistettu teräksestä, jonka ympärille on kiedottu polypropyleenipunos. Kuvan polyesterista valmistettu pehmuste sisältyy tuolin hintaan. Pehmusteen väri on harmaa.

Yhdistä tuoli esimerkiksi samaan sarjaan kuuluvien suorakaiteen muotoisen ulkopöydän, pyöreän ulkopöydän tai kahvipöydän kanssa.

Löydät meiltä myös muut kalusteet terassille, patiolle ja puutarhaan.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaat valmistaa myös korkealaatuisia puutarhakalusteita omalla tehtaallaan Vietnamissa. ByNiemi-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista, hyviä tuotantotapoja ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Koko:
55 x 62 x 74 cm.

Materiaalit:
Runko terästä, polypropyleenipunos.
Pehmuste polyesteria.

ByNiemi Aloha-ulkotuoli

ByNiemen pinottava Aloha-ulkotuoli on erittäin monikäyttöinen! Tuoli toimii yhtälailla ruokailuryhmänä pöydän kanssa kuin vaikkapa lisätuolina kahvipöydässä.

Aloha-tuoli on varastotuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

149,00 

Varasto loppu

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Aloha-ulkotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *