2-osainen pyöreä Deco-sarjapöytä

ByNiemen 2-osainen pyöreä Deco-sarjapöytä on saatavissa kahdessa koossa. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi pyöreää sohvapöytää, joita sijoittelemalla ja yhdistelemällä sisustukseen saa tyyliä ja ilmettä. Pienempi pöytä on helppo sujauttaa isomman alle tilantarpeen iskiessä ja taas vetää esille vaikkapa kahvipöydäksi vieraille.

Sohvapöytien kansi on valmistettu lämpimänsävyisestä mangopuusta ja runko on tyylikkäästi taivutettua, mustaksi maalattua metallia.

Isompien pöytien halkaisijat ovat 70 ja 50 cm ja kokonaisuuden korkeus 46 cm. Pienempien pöytien halkaisijat ovat 43 ja 35 cm. Kokonaiskorkeus on 50 cm.

Tutustu myös muihin byNiemen Deco-sarjan tuotteisiin.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet. Näiden lisäksi Niemellä on erityisesti puutarhakalusteiden tuotantoa Vietnamissa.

Koot:
Iso Ø 70/50 x 46 cm.
Pieni Ø 43/35 x 50 cm.

Materiaalit:
Runko mustaksi maalattua metallia.
Kansi mangopuuta.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.
Kiinnikkeiden säännöllinen kiristys.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Mitat5046 cm (senttimetri)
Koko

,

ByNiemi Deco-sarjapöytä

ByNiemen Deco-sarjan tuotteet ihastuttavat keveydellään ja väreillään. 2-osainen pyöreä Deco-sarjapöytä on saatavilla kahdessa koossa.

Deco-pöydät ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla haluamaasi kokoonpanoa saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

160,00 260,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Deco-sarjapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *