Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Kauniit Pamir-sohvapöydät on valmisettu kestävästä ja luonnollisen vaaleanruskean sävyisestä polyrottingista. Rottinkipöydän tyylikäs kansi on mustaa lasia.

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla. Kaunis sohvapöytä on näppärä kaluste kesäpihalla, koska sen voi siirtää aina sinne, missä kulloinkin tarvitaan pöytätasoa.

Sohvapöytä on saatavissa 35 cm korkuisena ja Ø 60 cm kannella.

Mikäli olet kiinnostunut Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koot:
Ø 60 x 35 cm.

Materiaalit:
Runko polyrottinkia.
Musta lasi.

Brafab Pamir-sivupöytä

Brafabin boheemi Pamir-sivupöytä on täydellinen lisä kesäpihalle, sillä pöytä muuntuu helposti yhtä lailla niin ruoka- kuin sohva- tai sivupöydäksi.

Pamir-pöytä on varastotuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

239,00 

Varasto loppu

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Pamir-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.