Bodahl Møblerin Concept 4 You -sarja on jykevä, massiivitamminen pöytäsarja, joka julistaa aitoja materiaaleja. Sarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, joita kaikkia yhdistää korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Concept 4 You Woodstock -pöydän Orlando-jalka on valmistettu antiikkisen mustaksi käsitellystä metallista. Jalan korkeus on 71 cm, leveys 55 cm ja metallin paksuus 5 cm, joten jalan yleisilme on erittäin jykevä.

Pöydän Raw-reunaviiste on nimensä mukaisesti rouhea. Leikkausta ei ole liikaa siloiteltu, joten puun omat ominaisuudet pääsevät sekä pöydän pinnassa että leikkauksissa oikeuksiinsa. Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin vaaleampi Bianco.

Pöydän kansi on saatavilla kolmessa koossa joko 200 cm, 220 cm tai 240 cm pitkänä. Pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen.

Kannen koot:
200 x 100 cm.
220 x 100 cm.
240 x 100 cm.

Jalan koko:
55 x 5 x 71 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Bodahl Møbler Concept 4 You Woodstock -pöytä Orlando-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja. Sarjaan kuuluvassa Woodstock Orlando -pöydässä on massiivitamminen ja metallinen, erittäin rouhea jalka.

Woodstock-pöytä Orlando-jalalla on tilaustuote. Klikkaamalla alta mieleisen kokoonpanon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

1 983,002 245,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Concept 4 You Woodstock -pöytä Orlando-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *