Näyttävä Bodahl Extreme-pöytä Lancaster-jaloilla

Bodahl Møblerin Extreme-pöytä Lancaster-jalalla on luotu kestämään vuodesta ja kenties jopa sukupolvesta toiseen. Massiivitammisen pöydän kansi on käsiteltävissä aina uudelleen jopa vuosikymmenien päästä, mikäli siihen syntyy elämän jälkiä.

Extreme-sarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Ruokapöydän Lancaster-jalka on valmistettu mustaksi maalatusta metallista. Jalkojen ulko-osassa on kauniit koristeuritukset, jotka tuovat jalkoihin kolmiulotteisuutta.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin vaaleampi Bianco.

Saatavissa on neljä eri kokoa. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen.

Tutustu myös jonkin verran kapeampaan Riverside-jalkaan.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Bodahlin rustiikkiset ruokapöydät hurmaavat ainulaatuisilla muodoillaan. Pöytien kansimateriaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Kannen koot:
200 x 100 x 4 cm.
220 x 105 x 4 cm.
240 x 110 x 4 cm.
260 x 110 x 4 cm.

Jalan koko:
72,5 x 8 x 16 x 71 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Bodahl Møbler Extreme-pöytä Lancaster-jaloilla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja. Pöydän kansi on eurooppalaista massiivitammea.

Bodahl Extreme-pöytä Lancaster-jalalla on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2 423,00 2 940,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-pöytä Lancaster-jaloilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *