Upea Extreme-pöytä Orlando-jalalla

Bodahlin Extreme-pöytä Orlando-jalalla on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Massiivitamminen ruokapöytä kestää sukupolvelta toiselle.

Extreme-ruokapöytäsarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Extreme-pöydän Orlando-jalka on valmistettu antiikkisen mustaksi käsitellystä metallista. Jalan korkeus on 71 cm, leveys 55 cm ja metallin paksuus 5 cm, joten jalan yleisilme on erittäin jykevä.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin vaaleampi Bianco.

Orlando-jalkainen Extreme-pöytä on saatavissa verkkokaupastamme koossa 200 x 100 cm. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen. Myymälöistämme saat tilattua myös muut koot.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Huonekalujen materiaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Kannen koko:
200 x 100 x 4 cm.

Jalan koko:
55 x 5 x 71 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Mitat75 cm (senttimetri)
Väri

,

Koko

Bodahl Møbler Extreme-pöytä Orlando-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja. Extreme-pöytä Orlando-jalalla on näyttävä massiivitammen ja mustan metallin liitto.

Kansi on saatavilla kahdessa värissä ja pöydän jalat ovat mustaa metallia.

Extreme-pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

2 341,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-pöytä Orlando-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *