Näyttävä Bodahl Extreme-pöytä Miles-jalalla

Miles-jalalla varustettu Extreme-pöytä hurmaa keveydellään. Vaikka pöytä on kookas, sen yleisilme on erittäin siro ja sulava. Pöydän kannessa on näyttävä Extreme-reunaleikkaus, joka antaa pöydälle viimeisen silauksen.

Extreme-pöytäsarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä. Värien sävyerot näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin vaaleampi Bianco.

Saatavissa on neljä eri kokoa. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen.

Bodahl Møblerin valikoima on monipuolinen ja verkkokaupassamme on esillä vain osa siitä. Lisätietoja muista tuotteista ja vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Bodahlin rustiikkiset ruokapöydät hurmaavat ainulaatuisilla muodoillaan. Pöytien kansimateriaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Koot:
200 x 100 x 4 cm.
220 x 105 x 4 cm.
240 x 110 x 4 cm.
260 x 110 x 4 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi ja vaalea Bianco.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Bodahl Møbler Extreme-pöytä Miles-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja.

Bodahl Møblerin Extreme-pöytä Miles-jalalla on tilaustuote. Saat esiin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista klikkaamalla alta mieleistä kokoonpanoa.

Lue lisää

2 143,00 2 773,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-pöytä Miles-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *