Näyttävä Bodahl Extreme-pöytä Martin-jalalla

Bodahl Extreme-pöytä ja Martin-jalka muodostavat yksinkertaisen ja tyylikkään kokonaisuuden: selkeä, u-kirjaimeksi taivutettu jalka on tukeva mutta samalla siro.

Bodahl Møblerin Concept 4 You -pöytäsarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä, öljytty luonnollinen tammi sekä vaaleampi Bianco. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin Bianco.

Pöytä on saatavissa 200 x 100 cm kokoisena. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen.

Bodahl Møblerin valikoima on monipuolinen ja verkkokaupassamme on esillä vain osa siitä. Lisätietoja muista tuotteista ja vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Bodahlin rustiikkiset ruokapöydät hurmaavat ainulaatuisilla muodoillaan. Pöytien kansimateriaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Koko:
200 x 100 x 73 cm.

Kannen paksuus 4 cm.

Jalan koko:
8 x 1,5 x 77 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Jalkavärit:
Musta metalli.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Mitat75 cm (senttimetri)
Väri

,

Toiminnot

Sarjat

Concept 4 You

Koko

Bodahl Møbler Extreme-pöytä Martin-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja.

Bodahl Extreme-pöytä Martin-jalalla on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

2 023,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-pöytä Martin-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *