Bodahl Møblerin Concept 4 You -pöytäsarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Extreme-pöydän Houston-jalan erikoisuus on se, että u:n muotoon taivutettu jalka on ainoastaan 0,8 cm paksu. Jalan ansiosta pöytä saa erittäin tyylikkään ja viimeistellyn yleisilmeen. Jalka on saatavissa mustan ja hiekkapuhalletun metallin väreissä.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä, öljytty luonnollinen tammi sekä vaaleampi mattalakattu Bianco. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin Bianco.

Pöytä on saatavissa 200 x 100 cm kokoisena. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen.

Bodahl Møblerin valikoima on monipuolinen ja verkkokaupassamme on esillä vain osa siitä. Lisätietoja muista tuotteista ja vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
200 x 100 x 4 cm.

Jalan koko:
8 x 0,8 x 77 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Jalkavärit:
Musta metalli.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Bodahl Møbler Concept 4 You Extreme -pöytä Houston-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja.

Concept 4 You -pöydät ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla haluaamasi väriä saat näkyville tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

1880,80 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Concept 4 You Extreme -pöytä Houston-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *