Upea Extreme-ruokapöytä

Bodahlin Extreme-pöytä Halo-jalalla on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Massiivitamminen ruokapöytä kestää sukupolvelta toiselle.

Extreme-ruokapöytäsarjaan kuuluu useita eri pöytämalleja, mutta yhteistä kaikille tuotteille on korkea laatu, käsityötaito ja näyttävä, pitkälle jalostettu rustiikkinen yleisilme.

Extreme-pöydän Halo-jalka jäljittelee perinteistä, poikkipuomilla varustettua jalkamallia. Jalka on valmistettu mustaksi maalatusta metallista, joten se on erittäin tukeva ja kestävä.

Pöytään on saatavilla kaksi eri kansiväriä. Värien ja viisteen yksityiskohdat näkyvät parhaiten pikkukuvissa. Öljytty tammi on hieman tummempi kuin vaaleampi Bianco.

Pöytä on saatavilla yhdessä koossa, 200 x 100 cm. Lisäksi pöytään on helppo lisätä pituutta jatkopalalla, joka myydään erikseen. Myymälöistämme saat tilattua myös muut koot.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Huonekalujen materiaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Kannen koot:
200 x 100 x 4 cm.
220 x 105 x 4 cm.
240 x 110 x 4 cm.
260 x 110 x 4 cm.

Jalan koko:
75 x 8 x 4 x 73 cm.

Kansivärit:
Öljytty tammi sekä vaalea Bianco.

Reunaleikkaus:
Extreme.

Tutustu myös muihin Bodahl Møblerin tuotteisiin.
Jatkopala myydään erikseen.

Mitat75 cm (senttimetri)
Väri

,

Toiminnot

Sarjat

Concept 4 You

Koko

Bodahl Møbler Extreme-pöytä Halo-jalalla

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen pöytäsarja. Extreme-pöytä Halo-jalalla on näyttävä massiivitammen ja mustan A-jalan yhdistelmä.

Bodahl Extreme-pöytä on tilaustuote. Bodahl-pöytien jalkamallit löytyvät kaikista myymälöistämme.

Lue lisää

2 148,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-pöytä Halo-jalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *