Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Rottinkisohva on upea sistustuselementti, joka luo rennon ja helpon tunnelman tyylikkyydestä tinkimättä. Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Agusta-sohva on harmaan sävyistä polyrottinkia, ja se sopii hienosti yhteen samaan sarjaan kuuluvan nojatuolin kanssa. Kuvan vaaleat pehmusteet sisältyvät tuotteen hintaan.

Vaikka sohva on kestävää polyrottinkia, niin sitä ei suositella käytettäväksi pakkassäällä. Huomaathan, että pehmusteet on hyvä säilyttää lämpimissä sisätiloissa talven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
220 x 88 x 76 cm.
Istuinkorkeus 46 cm.

Väri:
Harmaa, luonnonvalkoiset pehmusteet.

Materiaalit:
Alumiinirunko, polyrottinki.

Mitat 88 × 76 cm
Istuinkorkeus

Väri

Materiaalit

, , ,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Artwood Agusta-polyrottinkisohva

Artwoodin tyylikäs Agusta-sohva on valmistettu kestävästä polyrottingista. Sohva on 3-istuttava.

Agusta-polyrottinkisohva on tilaustuote, ja ”lisää ostoskoriin”painikkeet alta näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2 824,00

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Tampere:
Ei esillä
Espoo:
Ei esillä
Lanterna:
Ei esillä
Vantaa:
Ei esillä
Oulu:
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Agusta-polyrottinkisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *