Blogi, Yleinen

Polyrottinkiset terassikalusteet

16.5.2023

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkiset terassikalusteet ovat ottaneet vankkumattoman aseman suomalaisilla kesäpihoilla.

Mitä polyrottinki oikeastaan on? Millaisia ominaisuuksia polyrottinkisilla kesäkalusteilla on? Miten polyrottingista valmistettuja ulkokalusteita huolletaan? Otetaan selvää!

Mitä eroa on rottingilla ja polyrottingilla?

Polyrottinki muistuttaa ulkonäöltään aitoa luonnon rottinkia. Aito rottinki ei kuitenkaan ole kovin säänkestävää, joten se soveltuu lähinnä kuiviin ja lämpimiin sisätiloihin. Rustiikkisen rottinkista ilmettä tavoittelevan kannattaakin kääntyä ulkokalusteiden kohdalla polyrottingin puoleen.

Cane-linen valikoimasta löytyy runsas valikoima luonnollista vaaleaa rottinkia jäljitteleviä Weave®-kuituisia terassikalusteita. Cane-linen Weave®-kuitu on valmistettu erittäin kestävästä värjätystä polyetyleenikuidusta, joka kestää niin kosteutta kuin suuria lämpötilan vaihteluitakin. Lisäksi Weave-kuitu on UV-suojattua. UV-suojaus onkin laadukkaan polyrottingin merkki, sillä se lisää terassikalusteen säänkestävyyttä ja antaa sille pitkän iän.

Cane-line valmistaa Curve-nojatuolia sekä sisätiloihin sopivana rottinkituolina että ulos sopivana, säänkestävänä polyrottinkituolina. Näin voit hankkia lempituolisi sekä sisä- että ulkotiloihin!

 

Cane-line Curve-ulkonojatuoli, polyrottinki terassikalusteet

 

Onko polyrottinki aidosti kestävää?

Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka on suunniteltu terasseille ja pihoille kaikkiin sääoloihin. Laadukas polyrottinki on aina UV-suojattua ja se kestää suuriakin lämpötilan vaihteluja. Useimmat polyrottinkiset terassikalusteet voi jättää huoletta ulos talveksi, kunhan niiden päälle ei pääse kertymään paljon raskasta lunta. Ulkokalusteiden pehmusteet sen sijaan kannattaa kerätä talteen talven ajaksi kuiviin ja lämpimiin sisätiloihin.

Polyrottinki on monipuolinen materiaali, koska se on joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Polyrottinkisia ulkosohvia, ruokapöytiä ja ulkotuoleja löytyy useissa eri väreissä ja malleissa. Kaikki edustamiemme valmistajien polyrottinkikalusteet ovat ostettavissa kauttamme, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, kannattaa tuotetta kysyä myymälöistämme sekä myyntinumerosta 0290 024024.

 

ByNiemen polyrottinkinen Nizza-sohvaryhmä

 

Onko polyrottinki ekologista tai kierrätettävää?

Nykyaikana moni pohtii ulkokalusteiden elämänkaarta alusta loppuun jo hankintapäätöstä pohtiessaan. Kestävyytensä ansiosta polyrottinkikalusteet ovat erittäin helppohoitoisia. Yleensä hoitotoimenpiteeksi riittää pyyhkiminen nihkeällä liinalla. Polyrottinkisohvien pehmusteiden päälliset ovat useimmissa malleissa konepestäviä. Suosittelemme suojaamaan ulkokalusteiden pehmusteet ympäristölle ystävällisellä vesipohjaisella tekstiilisuojalla. Yhteistyökumppanimme Softcaren valikoimassa on puhdistus- ja suoja-aineet jokaiseen tarpeeseen.

Lue lisää terassikalusteiden hoidosta täältä.

Kierrätys kunniaan! Kun sinulle tulee aika päivittää parvekkeen ja pation ilmettä uusilla kalusteilla, polyrottinkiset ulkokalusteesi voivat ilahduttaa vielä pariakin uutta omistajaa. Kun materiaalit ovat viimein käyttöikänsä päässä, polyrottinki voidaan hyödyntää elinkaarensa loppupuolella energiakäytössä. Myös polyrottingin tukirakenteena yleinen alumiini on kierrätettävissä.

Sijoitus laadukkaisiin polyrottinkikalusteisiin kannattaa. Niistä on iloa moniksi vuosiksi ja ne säilyttävät tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Tutustu kesäkalusteiden valikoimaamme täällä.

Polyrottinki terassikalusteet, Cane-line Sense-kalusteet Weave-kuidusta