Upea Mega-aurinkovuode

Cane-linen Mega-aurinkovuode on megahieno! Iso aurinkopeti on 128 cm leveä ja 180 cm pitkä.

Mega-aurinkopedin runko on valmistettu kestävästä Cane-line Weave-kuidusta. Polyrottinkimainen materiaali on paitsi sään -ja kulutuksenkestävää, myös ympäristöystävällistä.

Pehmusteiden materiaalit ovat Quick Dry Foam erikoispehmustetta ja Soft Touch kangasta. Molemmissa materiaaleissa on antibakteerinen suoja, joka ehkäisee esimerkiksi homeen muodostumista kankaaseen. Materiaalit kestävät erinomaisesti myös vesisadetta.

Aurinkopetiä ei tarvitse huoltaa, lian pyyhkiminen pinnalta riittää. Materiaalit kestävät UV-säteilyä, eivätkä pelästy vesisadetta tai pakkasta. Vaikka aurinkopeti kestää eri sääolosuhteita, niin sitä suositellaan säilyttämään katoksessa tai sisätiloissa jotta se säilyttää upean ulkonäkönsä vielä vuosienkin päästä. Kastuessaan päällinen kuivuu noin tunnin sisällä.

Istuintyynyjen päällikankaassa on vetoketju, joten päällikankaan pystyy tarvittaessa pesemään myös pesukoneessa, pesuaste 30°C.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Koko:
128 x 180 x 91 cm.
Istuinkorkeus 41 cm.

Materiaalit:
Alumiinijalat, galvanoitu teräs, runko harmaata köysimäistä materiaalia (Cane-line Weave).
Harmaat pehmusteet (Cane-line SoftTouch®)

Väri:
Harmaa.

Cane-line Mega-aurinkovuode

Cane-linen tyylikäs ja rentouttava aurinkovuode sopii täydellisesti lämpimiin lomapäiviin ja yhdessäoloon. Kätisyys valittavissa.

Cane-linen tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

4 675,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cane-line Mega-aurinkovuode”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *