Blogi, Yleinen

Parvekkeen ja terassin sisustus

20.3.2024

Mistä syntyy parvekkeen tai terassin kesäinen sisustus? Etsitkö sisustusideoita pienelle parvekkeelle? Rakennatko kesäkeidasta suurelle terassille? Lue vinkit molempiin!

Parvekkeen ja terassin valmistelu kannattaa aloittaa kevätsiivouksella. Samalla huomaat, mikäli kaiteet tai listat kaipaavat uutta maalipintaa. Lue täältä ohjeet, miten valmistelet ulkotilan kesäkautta varten.

 

Parvekkeen ja terassin sisustus | Brafab Vevi-nojatuoli ja sivupöytä

 

Kesän 2024 kalustetrendit

Kesällä 2024 beigen ja hiekan sävyt hiippailevat ulos! Brafabin uutuuksissa ei ole näitä sävyjä säästelty ja samoja vaaleita sävyjä löytyy myös Cane-linen uutuuksista. Niinpä vaaleat värit pääsevät kukkimaan myös myymälöissämme.

Voit yhdistellä vaaleaa hiekan sävyä lämpimään tiikkiin, kuten Cane-linen Sticks-sarjassa. Voit myös mennä rohkeasti päätyyn saakka ja valita vaikkapa Brafabin Vevi-sarjan pöydät ja tuolit, joissa beige taittuu pehmeään harmaaseen ja khakiin. Heti varastosta löytyvään Pure-puutarhapöytään on tullut uusi kauttaaltaan hiekanvärinen vaihtoehto.

Kauden muut sävyt ovat myös vahvasti murrettuja, maanläheistä ruskeaa ja pieniä vihreän pilkahduksia.

 

Parvekkeen ja terassin sisustus | Cane-line Capture-sohva ja Glaze-sohvapöydät

 

Miten sisustetaan pieni parveke?

  • Kun tilaa on rajallisesti, kannattaa lähteä liikkeelle mittanauhan kanssa. Joskus jopa muutaman senttimetrin erolla on iso vaikutus siihen, millainen sohva tai pöytä sopii parvekkeelle.
  • Muista mitata myös oviaukot! Jos parveke sijaitsee kerrostalon ylemmissä kerroksissa, kannattaa varmistaa, että huonekalut mahtuvat oviaukoista.
  • Moduulisohva on ollut trendinä olohuoneen sisustuksessa pidempään, ja nyt moduloitavia sohvia on saatavissa myös ulos. Cane-linen Capture ja Space sekä Brafabin Gonesse sopivat monenmuotoisiin ja -kokoisiin tiloihin.
  • Yhdistä mukavuus ja ruokailumahdollisuus yhdistämällä pieneen sohvaan hieman korkeampi pöytä. Kestosuosikistamme Capri-sarjasta löytyvät 180 cm leveä sohva ja 46 cm korkea sohvapöytä. Brafabin Samvaro-sarjasta löytyy 65 cm korkea sohvapöytä sekä neliön että suorakaiteen muotoisena.
  • Tyylikäs pieni kokonaisuus syntyy Cane-linen Strington-sohvasta ja Royal-sohvapöydästä.
  • Ruokailuun pienellä parvekkeella sopii kahden hengen Dingla-ruokailuryhmä, joka on valmistettu FSC-sertifioidusta pyökistä. Voit myös rakentaa kauniin ryhmän Brafabin Bigby-pöydästä ja Delia- tai Wilkie-tuoleista.

 

Parvekkeen ja terassin sisustus | Brafab Wilkie- ja Delia-tuolit, Bigby-pöydät keltainen

 

Miten sisustetaan suuri terassi?

  • Moduulisohva tarjoaa paljon mahdollisuuksia suurella terassilla ja patiolla. Cane-linen sohvien pehmusteissa on QuickDry & Airflow -ominaisuus, jonka ansiosta pehmusteet kuivuvat noin tunnissa sadekuuron jälkeen. Niinpä sohvan voi huoletta sijoittaa myös kattamattomalle patiolle. Suosittelemme toki pehmusteiden säilyttämistä kuivissa sisätiloissa talven ajan.
  • Useista terassipöydistämme on tarjolla vähintään kaksi kokoa. Lisäksi terassin ruokailuryhmiin on ostettavissa lisätuoleja tarpeen mukaan. Brafabin uutuus Lomma-pöytä on näppärästi jatkettavaa mallia ja jatkuu tarvittaessa jopa yli kolmen metrin pituiseksi!
  • Pohjoismaisen tyylin mukaisesti terassikalusteiden ympärille voi jättää rohkeasti tilaa, jolloin niiden materiaalit ja muodot pääsevät oikeuksiinsa. Kesäkukat ja viherkasvit tuovat kokonaisuuteen elävyyttä ja lämpöä, josta on helppo nauttia koko kesä!

Siirry tästä katselemaan uusimpia terassikalusteiden ihanuuksia >>>