Pyöreä Brafab Bigby-ruokapöytä

Pyöreä Bigby-ruokapöytä on suloinen pieni pyöreä pöytä, joka sopii kahvitteluun ja ruokailuun pienelläkin parvekkeella. Pöydän sirot muodot ja kannen koristeviillot antavat sille vastustamattoman ilmeen.

Pöydän halkaisija on 100 cm ja korkeus 73 cm. Pöydän jaloissa on ruuvattavat korkeussäädöt, minkä ansiosta pöytä ei keiku epätasaisellakaan alustalla.

Ruokapöytä on ostettavissa verkkokaupastamme kolmessa värissä: keltainen, harmaa ja vihreä. Pöytä on valmistettu säänkestävästä alumiinista.

Yhdistä pöytä esimerkiksi DK-tuolin kanssa.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa meiltä, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Katso täältä myös valikoimamme muut ulkoruokapöydät ja terassipöydät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Tuotevideot

Koko:
Ø 100 x 73 cm (halkaisija, korkeus).

Värit:
Keltainen, vihreä, harmaa.

Materiaalit:
Metalli, alumiini.

Brafab Bigby-ruokapöytä, pyöreä

Pyöreä Bigby-ruokapöytä on raikas pieni pöytä, joka sopii pienellekin parvekkeelle. Alumiininen pöytä kestää hyvin sääolosuhteita.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

496,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Bigby-ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *