Moduloitava Space-ulkosohva

Cane-linen Space-ulkosohva on pohjoismaisen moderni oleskelusohva ulkotiloihin. Space-sohvan moduulit ja materiaalit ovat yhdisteltävissä monipuolisesti, joten saat sohvalle juuri haluamasi ilmeen.

Verkkokaupassamme on myytävänä 2-istuttava moduulisohva, josta saa 4-istuttavan sohvan yhdistämällä kaksi eripuolista moduulia. Kolme moduulia yhdistämällä saat kulmasohvan! Sohva on ostettavissa tummanharmaana ja vaaleanharmaana.

Space-sohvien verhoilukangas on pehmeää ja mukavaa Cane-line AirTouchia. Tyynyissä on QuickDry & Airflow -järjestelmä, jonka ansiosta sohvan pehmusteet kuivuvat nopeasti sadekuuron jälkeen. Innovatiivisen ja modernin loungekonseptin on suunnitellut tanskalainen designduo Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

Space-ulkosohvan muunneltavuutta lisää se, että käsinojan tilalle voi valita pöytätason. Tasoon on valittavissa eri materiaaleja: tiikki sekä harmaa tai musta fossiilikeramiikka.

Space-ulkosohva on tätäkin monipuolisempi! Kysy myymälöistämme lisätietoja muista materiaali- ja kokoonpanovaihtoehdoista.

Katso täältä myös muut valikoimamme terassisohvat.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Tuotevideot

Koko:
180 x 105 x 70 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 40 cm.
Istuinsyvyys 76 cm.

Paino 28 kg.

Värit:
Harmaa / tummanharmaa runko.
Vaaleanharmaa / tummanharmaa verhoilu.
Sivupöytä tiikki / harmaa fossiilikeramiikka / musta fossiilikeramiikka.

Materiaalit:
Alumiini, kangas, tiikki, fossiilikeramiikka.

Tiikkipintaa on hyvä käsitellä säännöllisesti tiivisteaineella, jotta se ei harmaannu. Harmaantunut pinta voidaan hoitaa tiikkipintojen puhdistamiseen tarkoitetulla aineella. Puhdistuksen ja pesun jälkeen puupinnan täytyy antaa kuivua kokonaan. Tämän jälkeen käsitellään tiivisteaineella. Tarvittaessa hoitona voidaan käyttää myös hiomista hiekkapaperilla.

Cane-line Space-ulkosohva

Cane-linen Space-ulkosohva on monipuolinen ja moderni ulkokaluste.

Space-sohva on tilaustuote. Klikkaamalla haluamasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista. Kaikki myymälöissämme on näytteet Cane-linen materiaaleista.

Lue lisää

4 550,00 4 995,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa