VM Carpetin kotimaisen, Avainlipulla merkityn Viiva-maton on suunnitellut Muotoilutoimisto RATIA. Matto henkiin harmoniaa rauhallisten värivalintojen ansiosta. Viiva-matto luottaa suomalaiseen, perinteiseen designiin. Leveät raidat yhdistettynä rauhallisiin väreihin luovat tilaan pehmeyttä ja puhtautta.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja väreissä. Vakiokokojen lisäksi Viiva-matosta on saatavilla mittatilauskoko omien tarpeiden mukaan. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Maton värivaihtoehtoja ovat beige, musta ja harmaa.

Viiva-matto on valmistettu 30 % villasta, 30 % pellavasta, 30 % paperinarusta ja 10 % polyesterista. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi, joten se on erittäin helppo pitää puhtaana. Arkiseen huoltoon riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa. Tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua.

Reunassa on kapea puuvilla- tai pellavakantti. Liukumaton EVAPOLYTEX® pohja tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Viiva-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm,133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Harmaa, beige.

Materiaalit:
30 % villa, 30 % pellava, 30 % paperinaru, 10 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Viiva-matto, suorakaide

VM Carpetin Viiva-maton leveät raidat ja luonnonmukaiset sävyt tuovat sisustukseen tunnelmaa ja järjestystä. Huomaathan, että pyöreä Viiva-matto on ostettavissa erikseen täältä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

226,10 1128,80 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Viiva-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.