Pehmeä Silkkitie-matto

VM Carpetin Silkkitie-matto hurmaa ylellisellä pehmeydellään! 100 % mikropolyesterista valmistettu matto hellii aamun ensi hetkistä alkaen. Aamuinen herätys tuntuu mukavalta, kun saat upottaa varpaat lämpimään, pehmeään mattoon. Olohuoneessa matto pehmentää miellyttävästi askeleen ja vaimentaa kodin ylimääräisiä ääniä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige ja vaaleanharmaa.

Vakiokokojen ohella matto on saatavilla myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmatoista voi kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Silkkitie-maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjamateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

VM Carpetin Silkkitie-matto on saatavissa myös pyöreänä.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Valkoinen, beige, vaaleanharmaa.

Materiaalit:
100 % mikropolyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Silkkitie-matto, suorakaide

VM Carpetin Silkkitie-matto on uudistunut! Vuonna 2024 matossa on lyhyempi nukka kuin aiemmin. Matto on kuitenkin säilyttänyt ihanan pehmeyden. Pyöreä matto on ostettavissa täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

144,00 720,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Eeva Halenius

    Eeva Halenius

    Tumma vihreä suorakaide on erinomainen

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *