VM Carpetin Silkkitie-matto hurmaa ylellisellä pehmeydellään! 100 % mikropolyesterista valmistettu mattto hellii aamun ensi hetkistä alkaen.  Aamuinen herätys tuntuu mukavalta, kun saat upottaa varpaat lämpimään, pehmeään mattoon. Olohuoneessa matto pehmentää miellyttävästi askeleen, ja vaimentaa kodin ylimääräisiä ääniä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige, vaaleanharmaa, tummansininen ja tummanharmaa.

Vakiokokojen ohella Silkkitie-matto on saatavilla myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmatoista voi kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 167 € / m².

Silkkitie-maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjamateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

VM Carpetin Silkkitie-matto on saatavissa myös pyöreänä.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 167,-/m²

Värit:
Valkoinen, beige, vaaleanharmaa, tummansininen ja tummanharmaa.

Materiaalit:
100 % mikropolyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Silkkitie-matto, suorakaide

VM Carpetin muhkealla, ylellisen pehmeällä Silkkitie-matolla on ilo astella. Silkkitie-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakio-ko’oissa ja väreissä. Huomaathan, että pyöreä Silkkitie-matto myydään erikseen, ja se on ostettavissa täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

167,00834,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Silkkitie-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *