Näyttävä Arguto-matto

Linie Design Arguto-villamatto koostuu graafisista muodoista ja värilohkoista. Puhdasta villasta valmistettu Arguton moderni estetiikka rikastuttaa mitä tahansa sisätilaa. Tyylikäs matto luo taiteellisen ilmeen säilyttäen samalla harmonian ja tasapainon vaikutelman.

Matto on saatavissa neljässä eri sävyssä: rose, mixed, multi ja combi. Jokainen värimaailma luo oman ainutlaatuisen tunnelmansa.

Matto on tilattavissa verkkokaupastamme neljässä koossa: 140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm sekä 250 x 350 cm. Lisäksi myymälöistämme voit tilata maton juuri haluamillasi mitoilla.

Villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi sekä tamppaus ja tuuletus tarpeen mukaan. Villamattoon syntyneet tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnaltaan. Maton voi pesettää ammattimaisessa mattopesulassa.

Tanskalaiset Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 350 cm.

Materiaalit:
100 % villa, puuvillaloimi.

Värit:
Rose, Mixed, Multi, Combi.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Arguto-villamatto

Linie Designin Arguto-villamatto on Hanne Kortegaardin suunnittelema upea graafinen matto, joka säväyttää!

Matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

521,00 1 632,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Arguto-villamatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *