Tyylikäs yksivärinen VM Carpet Aho-matto

VM Carpet Aho-matto on harmonisen kaunis lisä kodin sisustukseen. Puhdaspiirteinen matto on valmistettu 30 % villasta, 30 % pellavasta, 30 % paperinarusta ja 10 % polyesterista. Maton reunat on kantattu kapealla puuvilla-pellavakantilla.

Matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa sekä suorakaiteen muotoisena että pyöreänä. Värivaihtoehtoja ovat harmaa, musta ja beige. Aho-matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Aho-matto on käsitelty likaa hylkiväksi, joten maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tarhat voi poistaa tuoreeltaan kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua. Pinttyneet tarhat suosittelemme poistattamaan ammattimaisessa mattopesulassa.

Tutustu myös pyöreään Aho-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Harmaa, beige, musta.

Materiaali:
30 % villa, 30 % pellava, 30 % paperinaru, 10 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Aho-matto, suorakaide

Yksivärinen VM Carpet Aho-matto sopii hillityn värimaailman ystävälle. Matto on saanut kotimaisuusasteensa merkiksi Avainlipun. Huomaathan, että pyöreä Aho-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

204,00 1 023,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Saatat myös pitää...