VM Carpertin kotimaisen, Avainlipulla varustetun Viiva-maton on suunnitellut Muotoilutoimisto RATIA. Harmonisen sävyisen maton valmistuksessa on käytetty sekä luonnon- että keinokuituja. Pyöreä Viiva-matto luottaa suomalaiseen, perinteiseen designiin. Leveät raidat yhdistettynä rauhallisiin väreihin luovat tilaan pehmeyttä ja puhtautta.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Pyöreät vakiokoot ovat halkaisijaltaan Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen lisäksi Viiva-matosta on saatavilla mittatilauskoko omien tarpeiden mukaan. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Raidallinen matto on saatavilla mustana, beigenä sekä harmaana.

Viiva-matto on valmistettu 30 % villasta, 30 % pellavasta, 30 % paperinarusta ja 10 % polyesterista. Viiva-matto on käsitelty likaa hylkiväksi. Reunassa on kapea puuvilla- tai pellavakantti. Liukumaton EVAPOLYTEX® pohja tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin.

Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Viiva-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Harmaa, beige ja musta.

Materiaalit:
30 % villa, 30 % pellava, 30 % paperinaru, 10 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Viiva-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Viiva-matto luottaa suomalaiseen, perinteiseen designiin. Viiva-maton leveät raidat ja luonnonmukaiset sävyt tuovat sisustukseen tunnelmaa ja järjestystä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Viiva-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

366,35 1191,70 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Viiva-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.