VM Carpetin puhtaan kaunis Valkea-matto on valmistettu Valkea-matto on valmistettu 84 % villasta, 8 % paperinarusta ja 8 % polyesterista. Kotimaisuuden merkiksi matto on merkitty Avainlipulla.

Valkea-maton pinta on tiiviiksi kudottua, ylellistä villaa, joka tuo sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Mtaossa on kaunis pistokudonta, joka antaa matolle rakennetta ja ilmettä.

Valkea-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, harmaa ja musta. Vakiokokojen ohella Valkea-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 236 € / m².

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiapinnoille ja myös lattialämmitteisiin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Valkea-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 236,-/m².

Värit:
Valkoinen, musta, harmaa.

Materiaali:
84 % villa, 8 % paperinaru, 8 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Säännöllinen imurointi. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. +30ºC miedolla pesuliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Suositellaan ammattimaista tasopesua. Suojakäsittelyn voi uusia pesun jälkeen.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Valkea-matto, suorakaide

VM Carpetin Valkea on ylellinen villamatto, joka ansaitsee kodissa paraatipaikan. Matto on ostettavissa kaikissa vakioko’oissa ja väreissä. Huomaathan, että pyöreä Valkea-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

200,60 1003,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Valkea-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.