Kaunis Valkea-matto

VM Carpetin puhtaan kaunis Valkea-matto on valmistettu 84 % villasta, 8 % paperinarusta ja 8 % polyesterista. Kotimaisuuden merkiksi matto on merkitty Avainlipulla.

Maton pinta on tiiviiksi kudottua, ylellistä villaa, joka tuo sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Matossa on kaunis pistokudonta, joka antaa matolle rakennetta ja ilmettä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige ja musta. Vakiokokojen ohella Valkea-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Valkea-matto on varustettu liukumattomalla EVAPOLYTEX-pohjalla, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiapinnoille ja myös lattialämmitteisiin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Valkea-mattoon.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Valkoinen, musta, beige.

Materiaali:
84 % villa, 8 % paperinaru, 8 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Säännöllinen imurointi. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. +30ºC miedolla pesuliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Suositellaan ammattimaista tasopesua. Suojakäsittelyn voi uusia pesun jälkeen.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Valkea-matto, suorakaide

VM Carpetin Valkea-matto on ylellinen villamatto, joka ansaitsee kodissa paraatipaikan. Matto on ostettavissa kaikissa vakioko’oissa ja väreissä. Huomaathan, että pyöreä matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

253,00 1 264,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Valkea-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *