VM Carpetin puhtaan kaunis pyöreä Valkea-matto on valmistettu 84 % villasta, 8 % paperinarusta ja 8 % polyesterista. Kotimaisuuden merkiksi matto on merkitty Avainlipulla.

Maton pinta on tiiviiksi kudottua, ylellistä villaa, joka tuo sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Matossa on kaunis pistokudonta, joka antaa matolle rakennetta ja ilmettä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, harmaa ja musta. Pyöreän maton vakiohalkaisijat ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm.

Vakiokokojen ohella Valkea-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiapinnoille ja myös lattialämmitteisiin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Valkea-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Valkoinen, musta, harmaa.

Materiaali:
84 % villa, 8 % paperinaru, 8 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Säännöllinen imurointi. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. +30ºC miedolla pesuliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Suositellaan ammattimaista tasopesua. Suojakäsittelyn voi uusia pesun jälkeen.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Valkea-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Valkea-matto on ylellinen villamatto, joka ansaitsee kodissa paraatipaikan. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Valkea-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

410,00 1 334,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Valkea-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *