VM Carpetin hienostunut Tuohi-matto tarjoilee sisustukseen yhtä aikaa selä lämpöä että särmää. Avainlipulla varustettu matto on kudottu 50 % villasta, 42 % paperinarusta ja 8 % polyesterista.

Maton materiaali on villalangan ympärille kierrettyä ohutta polyesterilankaa. Polyesterilanka luo maton pintaan häivähdyksen kiiltoa. Korkean laatunsa ansiosta Tuohi-matto palvelee sinua uskollisesti monia vuosia.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja kahdessa värissä, mustana ja harmaana. Matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuohi-maton on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Tuohi-mattoon.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Musta, harmaa.

Materiaali:
50 % villa, 42 % paperinaru, 8 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Tuohi-matto, suorakaide

VM Carpetin kestävä ja ylellinen Tuohi-matto on pehmeä ja monikäyttöinen ja maton pinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Huomaathan, että pyöreä matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

133,45 668,10 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa