VM Carpetin hienostunut pyöreä Tuohi-matto tarjoilee sisustukseen yhtä aikaa selä lämpöä että särmää. Avainlipulla varustettu matto on kudottu 50 % villasta, 42 % paperinarusta ja 8 % polyesterista.

Maton materiaali on villalangan ympärille kierrettyä ohutta polyesterilankaa. Polyesterilanka luo maton pintaan häivähdyksen kiiltoa. Korkean laatunsa ansiosta Tuohi-matto palvelee sinua uskollisesti monia vuosia.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja kahdessa värissä. Värivaihtoehtoja ovat musta ja harmaa.

Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm sekä Ø 240 cm. Matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmaton hinta on 154 € / . Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuohi-maton on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Tuohi-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 154,-/m².

Värit:
Musta, harmaa.

Materiaali:
50 % villa, 42 % paperinaru, 8 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Tuohi-matto, pyöreä

VM Carpetin kestävä ja ylellinen pyöreä Tuohi-matto on pehmeä ja monikäyttöinen ja maton pinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

216,75 705,50 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa