VM Carpetin Tessa-matto soveltuu moniin kodin tiloihin ja myös julkiseen käyttöön sekä kokolattiamatoksi. Maton nukka on kestävää polyamidia, joten matto kestää kovaakin kulutusta. Materiaali on erittäin helppohoitoinen, ja puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tarhat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla, mutta suosittelemme välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua.

Tessan värikartta on uudistunut ja matto on saanut reunaansa siistin, kapean polyesterikanttauksen. Matto leikittelee herkullisilla väreillä ja muodoilla. Värivaihtoehtoja ovat musta, vaaleanharmaa, tummanharmaa, oranssi, vihreä, vitivalkoinen ja beige.

Vakiokokojen lisäksi Tessa-matosta on saatavilla mittatilauskoko omien tarpeiden mukaan. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Maton pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Pyöreä Tessa-matto myydään erikseen täällä.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Musta, vaaleanharmaa, tummanharmaa, oranssi, vihreä, vitivalkoinen, beige.

Materiaali:
100 % polyamidi.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Tessa-matto, suorakaide

VM Carpetin moneen tilaan sopiva Tessa-matto on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että pyöreä matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

121,55 608,60 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa