VM Carpetin pyöreä Tessa-matto soveltuu moniin kodin tiloihin ja myös julkiseen käyttöön sekä kokolattiamatoksi. Matto on polyamidista, joka on paitsi kestävä myös erittäin helppohoitoinen. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnalta.

Tessa-matto leikittelee herkullisilla väreillä ja muodoilla. Maton pyöreitä vakiokokoja ovat 133 cm, 160 cm, 200 cm ja 240 cm.  Värivaihtoehtoja ovat musta, vaaleanharmaa, tummanharmaa, oranssi, vihreä, vitivalkoinen ja beige.

Vakiokokojen lisäksi Tessa-matosta on saatavilla mittatilauskoko omien tarpeiden mukaan. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tessan värikartta on uudistunut ja matto on saanut reunaansa siistin, kapean polyesterikanttauksen. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Tessa-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Musta, vaaleanharmaa, tummanharmaa, oranssi, vihreä, vitivalkoinen, beige.

Materiaali:
100 % polyamidi.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Tessa-matto, pyöreä

VM Carpetin moneen tilaan sopiva pyöreä Tessa-matto on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Tessa-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

232,00 756,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Tessa-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *