Kaunis Sisal-matto

VM Carpetin sileäsidoksinen Sisal-matto on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Se soveltuu myös lasitetulle terassille ja parvekkeelle.

Matto on valmistettu sisal-kuidusta, joka on erittäin materiaalina helppohoitoinen. Kuidut uutetaan sisal-kasvista, joka kuuluu agave-kasvien sukuun. 100 % luonnonmukainen materiaali kutistuu kastuessaan, joten mattoa ei suositella tuulikaappeihin tai muihin tiloihin, joissa se altistuu kosteudelle.

Matto on saatavissa lämpimissä, maanläheisissä sävyissä, jotka tuovat tilaan lämpöä ja harmonista tunnelmaa. Värivaihtoehtoja ovat natur, beige, taupe ja harmaa (mix).

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa. Matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Valmis matto on ympärikantattu kapealla puuvillakantilla. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman.

Tutustu myös pyöreään Sisal-mattoon.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Beige, natur, taupe, harmaa (mix).

Materiaali:
100 % sisal.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Sisal on luonnonkuitu, jota saadaan sisal-agavesta. Rakenteen ja värien, akustisten ominaisuuksien ja lämmön ansiosta sisal-matto on suosittu lattiapäällyste. Lisäksi sisal tasapainottaa huoneilman kosteutta imemällä itseensä kosteutta ja luovuttamalla sitä ympäristöön kosteuden ja lämpötilan mukaan.

HUOM ! SISAL on puhdas luonnonkuitu, joka voi voimakkaasti kastuessaan kutistua ja jonka väri voi muuttua auringonvalon vaikutuksesta. Nämä muutokset eivät ole reklamaatioperusteita.

Sisal on erittäin kestävä kuitu, joten ensimmäiset kulumisen merkit näkyvät tavallisesti maton kumitetulla pohjapuolella, joka alkaa murentua. Lattialämmitys ja kastuminen edistävät kumipohjan hapertumista. Sisalmaton käyttöikää voi tarvittaessa lisätä irtonaisella alusmatolla.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Sisal-matto, suorakaide

VM Carpetin kulutusta kestävä Sisal-matto soveltuu hyvin käytäville ja eteistiloihin. Huomaathan, että pyöreä matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 145,00 € – 724,00 €.Nykyinen hinta on: 116,00 € – 579,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Saatat myös pitää...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Sisal-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *