VM Carpetin Rustiikki-matto on äärimmäisen kaunis! Eläväpintainen matto kiinnittää katsojan huomion puoleensa, sillä maton kauniit, epäsäännölliset vintagekuvioinnit kiehtovat sisustajan silmää.

Matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat musta, beige, harmaa, turkoosi, sininen ja punainen, ja kokovaihtoehtoja on runsaasti. Matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmaton hinta on 141 € / . Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Matto on valmistettu 100 % helppohoitoisesta ja kestävästä polyamidista, ja matto kestää kovaakin kulutusta. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tehokkaampaa puhdistusta varten suosittelemme käyttämään ammattimaisia pesupalveluja.

Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

VM Carpetin Rustiikki-matto on saatavissa myös pyöreänä.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Musta, beige, harmaa, turkoosi, sininen, punainen.

Materiaali:
100 % polyamidi.

Mittatilauskoot:
Oma koko 141,-/m².

Hoito-ohjeet: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Rustiikki-matto, suorakaide

VM Carpetin Rustiikki-matto tuo sisustukseen ilmettä ja rakennetta! Pinnaltaan kauniisti kuvioitu matto luo sistukseen särmää, jota vain harva matto tarjoaa.

Rustiikki-matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

141,00705,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Rustiikki-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *