Luonnollinen Panama-matto

VM Carpetin Panama-matto soveltuu parhaiten käytäville ja eteistiloihin, myös katetuille terasseille ja parvekkeille. Matto on valmistettu 100 % agavekasvista uutetusta sisalkuidusta.

Materiaalina sisal on hyvin helppohoitoinen. Sisalkasvista uutettu, täysin luonnonmukainen matto hylkii likaa, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa tarvitaan erityista kulutuksen kestoa. Sisal kutistuu altistuessaan kosteudelle, minkä vuoksi sisal-mattoa ei kuitenkaan suositella tuulikaappeihin tai muihin kosteisiin tiloihin.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat vaalea olki ja tummempi natural.

Vakiokokojen ohella matto on saatavilla myös mittatilauskoossa, ja mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

EVA-pohjaus tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Panama-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm,133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Vaalea olki, natural.

Materiaali:
100 % sisal.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Panama-matto, suorakaide

VM Carpetin rouheapintainen, 100 % sisalista valmistettu Panama-matto ei pelkää kovaakaan kulutusta. Huomaathan, että pyöreä matto myydään erikseen täällä.

Tämä matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 184,00 € – 920,00 €.Nykyinen hinta on: 147,00 € – 736,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Saatat myös pitää...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Panama-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *