Pyöreä Sisal-matto

VM Carpetin sileäsidoksinen pyöreä Sisal-matto on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Se soveltuu myös lasitetulle terassille ja parvekkeelle. Huomaathan, että materiaali kutistuu kastuessaan, joten mattoa ei suositella tuulikaappeihin tai muihin tiloihin, joissa se altistuu kosteudelle.

Matto on valmistettu sisalkuidusta, joka on erittäin materiaalina helppohoitoinen ja 100 % luonnollinen. Kuidut uutetaan sisalkasvista, joka kuuluu agavekasvien sukuun.

Matto on saatavissa lämpimissä, maanläheisissä sävyissä, jotka tuovat tilaan lämpöä ja harmonista tunnelmaa. Värivaihtoehtoja ovat natur, beige, taupe ja harmaa (mix).

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa. Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Valmis matto on ympärikantattu kapealla puuvillakantilla. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Sisal-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Beige, natur, taupe, harmaa (mix).

Materiaali:
100 % sisal.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Sisal on luonnonkuitu, jota saadaan sisal-agavesta. Rakenteen ja värien, akustisten ominaisuuksien ja lämmön ansiosta sisal-matto on suosittu lattiapäällyste. Lisäksi sisal tasapainottaa huoneilman kosteutta imemällä itseensä kosteutta ja luovuttamalla sitä ympäristöön kosteuden ja lämpötilan mukaan.

HUOM ! SISAL on puhdas luonnonkuitu, joka voi voimakkaasti kastuessaan kutistua ja jonka väri voi muuttua auringonvalon vaikutuksesta. Nämä muutokset eivät ole reklamaatioperusteita.

Sisal on erittäin kestävä kuitu, joten ensimmäiset kulumisen merkit näkyvät tavallisesti maton kumitetulla pohjapuolella, joka alkaa murentua. Lattialämmitys ja kastuminen edistävät kumipohjan hapertumista. Sisalmaton käyttöikää voi tarvittaessa lisätä irtonaisella alusmatolla.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Sisal-matto, pyöreä

VM Carpetin kulutusta kestävä pyöreä Sisal-matto soveltuu hyvin käytäville ja eteistiloihin. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Sisal-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

235,00 765,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Sisal-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *