Pyöreä Basaltti-matto

VM Carpetin pyöreä Basaltti-matto vetää katseen puoleensa. Maton kaunis, elävä pinta rakentuu auki leikatusta ja lenkkinukasta.

Basaltti-matto muuntuu erilaisiin tarpeisiin ja sopii niin rentoon kuin hienostuneeseenkin sisustukseen. Maton kaunis pinta taittaa valoa tyylillä, ja siksi matto tuo sisustukseen raikkautta ja elävyyttä.

Basaltti-matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa sekä vakioväreissä valkoisena, vihreänä, harmaana ja beigenä. Tämän lisäksi matosta on saatavilla mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Pyöreät vakiokoot ovat 133 cm, 160 cm, 200 cm ja 240 cm.

Maton pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Saatavissa on myös suorakaiteen muotoinen Basaltti-matto.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Beige, vihreä, harmaa, valkoinen.

Materiaali:
100 % polyamidi.

Mittatilauskoot:
Oma koko 146,-/m².

Hoito-ohjeet: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Basaltti-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Basaltti-matto on ihastuttavan kiiltäväpintainen nukkamatto. Matto on saatavilla kaikissa vakioväreissä ja vakioko’oissa pyöreänä. Suorakaiteen muotoinen Basaltti-matto löytyy erikseen täältä.

Basaltti-matto on tilausuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 281,00 € – 922,00 €.Nykyinen hinta on: 224,00 € – 737,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Basaltti-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *