VM Carpetin Laituri-villamatto on luonnostaan antistaattinen ja se on käsitelty likaa hylkiväksi. Maton pinta on tiiviiksi kudottua, ylellistä villaa, joka tuo sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Paperinaruloimi antaa matolle jämäkkyyttä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja harmaa, ja vakiokokoja Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Laituri-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 237 € / m².

Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Laituri-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 237 ,-/m².

Värit:
Valkoinen, musta ja harmaa.

Materiaalit:
62 % villa, 32 % paperinaru, 6 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Laituri-matto, pyöreä

VM Carpetin Laituri-maton erilaisista sidoskuvioista muodostuva pinta on värityksestä riippuen joko täyteläinen tai kevyt. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Laituri-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

327,25 1065,90 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Laituri-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.