Pyöreä Laituri-matto

VM Carpetin pyöreä Laituri-matto on luonnostaan antistaattinen ja se on käsitelty likaa hylkiväksi. Maton pinta on tiiviiksi kudottua, ylellistä villaa, joka tuo sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Paperinaruloimi antaa matolle jämäkkyyttä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen. Vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Laituri-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Laituri-mattoon.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm.

Värit:
Valkoinen, musta.

Materiaalit:
62 % villa, 32 % paperinaru, 6 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Laituri-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Laituri-matto on saatavilla kolmessa vakiovärissä. Maton erilaisista sidoskuvioista muodostuva pinta on värityksestä riippuen joko täyteläinen tai kevyt. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa. Saatavilla myös suorakaiteen muotoinen Laituri-matto.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

412,00 1 343,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Laituri-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *