VM Carpetin pölyämätön, antistaattinen ja kulutusta kestävä Honka soveltuu sekä kodin sisustamiseen että julkisiin tiloihin. Honka-matto sopii erinomaisesti osaksi esimerkiksi ruokailu- ja oleskelutilojen sisustusta, sillä on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella. Käsittelyn asioista maton puhtaanapito ja hoito on vaivatonta – riittää, että maton imuroi säännöllisesti ja tuulettaa tarvittaessa.

Myös reunojen kanttauksessa käytettävät puuvillakantit on käsitelty suoja-aineella.

Honka-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat musta, sininen, vihreä, terra ja beige. Honka-matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmaton hinta on 165 € / . Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Honka-matosta on saatavilla neljä tyylikästä värivaihtoehtoa. Valitse omasi, ja tuo kotiisi pala suomalaista tyyliä!

Honka-matto on valmistettu 90 % paperinarusta ja 10 % polyesterista.

Tutustu myös pyöreään Honka-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 165,-/m².

Värit:
Musta, sininen, vihreä, terra, beige.

Materiaali:
90 % paperinaru, 10 % polyesteri

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Honka-matto, suorakaide

VM Carpetin Honka-matossa paperinaru on saanut uuden, modernin ilmeen. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että pyöreä Honka-matto myydään erikseen täällä.

Honka-matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

140,25 700,40 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa