VM Carpetin pölyämätön, antistaattinen ja kulutusta kestävä pyöreä Honka-matto soveltuu sekä kodin sisustamiseen että julkisiin tiloihin. Honka-matto sopii erinomaisesti osaksi esimerkiksi ruokailu- ja oleskelutilojen sisustusta, sillä se on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella. Käsittelyn asioista maton puhtaanapito ja hoito on vaivatonta – riittää, että maton imuroi säännöllisesti ja tuulettaa tarvittaessa. Myös reunojen kanttauksessa käytettävät puuvillakantit on käsitelty suoja-aineella.

Honka-matto on valmistettu 90 % paperinarusta ja 10 % polyesterista.

Honka-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat musta, sininen, vihreä, terra ja beige. Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Honka-matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Honka-matosta on saatavilla neljä tyylikästä värivaihtoehtoa. Valitse omasi, ja tuo kotiisi pala suomalaista tyyliä!

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Honka-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm.

Värit:
Musta, sininen, vihreä, terra, beige.

Materiaali:
90 % paperinaru, 10 % polyesteri

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Honka-matto, pyöreä

VM Carpetin Honka-matossa paperinaru on saanut uuden, modernin ilmeen. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Honka-matto myydään erikseen täällä.

Pyöreä Honka-matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

286,00 932,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa