VM Carpetin kaunis, rouheapintainen Basaltti-matto vetää katseen puoleensa. Maton kaunis, elävä pinta rakentuu auki leikatusta ja lenkkinukasta.

Matto muuntuu erilaisiin tarpeisiin ja sopii niin rentoon kuin hienostuneeseenkin sisustukseen. Maton kaunis pinta taittaa valoa tyylillä, ja siksi matto tuo sisustukseen raikkautta ja elävyyttä.

Varastoerästä nopealla toimituksella 160 x 230 cm ja 200 x 300 cm isot suorakaiteen muotoiset matot kolmessa suosikkivärissä: vihreä, beige ja valkoinen!

Maton pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Saatavissa on myös pyöreä Basaltti-matto.

Koot:
160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Beige, vihreä, valkoinen.

Materiaali:
100 % polyamidi.

Hoito-ohjeet: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Basaltti-matto, varastoerä

VM Carpetin Basaltti-matto on ihastuttavan kiiltäväpintainen nukkamatto. Nyt kaksi kokoa nopealla toimituksella heti varastosta!

Tämä matto on varastotuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

534,00 872,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Basaltti-matto, varastoerä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *