Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Kuuppa-valaisimen on suunnittelut Design by Grönlund -mallistoon suunnittelija Saara Uusimaa. Minimalistisen muotoilun ansiosta valaisimelle löytyy useita paikkoja kotona, esimerkiksi eteinen, keittiö ja lastenhuone.

Metallinen valaisin on saatavilla mattaharmaana ja valkoisena.

Valaisimen johdon pituus on ruhtinaallinen 3 metriä, joten valaisimen saa ripustettua juuri sopivalle korkeudelle. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaatjan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 40 cm, johdon pituus 3 m.
1 x E27, max 60 W.

Värit:
Mattaharmaa ja valkoinen.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Kuuppa-kattovalaisin

Valaisin Grönlundin Kuuppa-kattovalaisimessa löytyy sekä pehmeyttä että kulmikkuutta.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

395,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Kuuppa-kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.