Huippusuosittu Sollievo-kulmasohva

Natuzzi Editionsin Sollievo-kulmasohva on ihanan pehmeä istua ja siroutensa ansiosta sopii pieniinkin tiloihin. Sohva on todellinen klassikko, ja siksi muodostunut osaksi Kruunukalusteen vakiomallistoa.

Verkkokaupastamme on ostettavissa kuvan Sollievo-kulmasohva suoraan varastosta mustalla tai valkoisella nahkaverhoilulla. Nahka on läpivärjätty, pintamaalattu ja suojalakattu.

Divaanipuoli on valittavissa edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Sohvan täytteenä on satulavyöjousitus sekä vaahtomuovi pehmeyttä antamassa. Jalat ovat kuvan mukaiset, tyylitellyt metallijalat.

Yhdistä sohva Sollievo-nojatuolin ja Sollievo-sohvan kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Mikäli olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Saatavissa on monipuolinen valikoima sekä kangas- että nahkaverhoiluja.

Lisätietoa Sollievo-sohvan eri kokoonpanoista on tuotekortilla.

Natuzzi Editions panostaa ennen kaikkea laatuun ja mukavuuteen. Koko tuotantoprosessi tapahtuu yhtymän omissa tehtaissa Romaniassa, jolloin italialainen yksityiskohtainen muotoilu pääsee oikeuksiinsa ja tuotelaatu voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristön mahdollisimman vähäiseen kuormittamiseen. Tehokas ja tarkkaan optimoitu tuotantoprosessi mahdollistaa esteettisesti kauniiden ja korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen houkuttelevaan hintaan. Niin yhä useampi voi nauttia kauniista italialaisesta muotoilusta ja huippulaadusta omassa kodissaan. Natuzzi Editions tuo italialaisen inspiraation ja täydellisen rentoutumisen koteihin ympäri maailmaa.

Koot:
Pieni kulmasohva 232 x 208 x 85 cm.
Iso kulmasohva 292 x 208 x 85 cm.
Syvyys 92 cm.
Istuinkorkeus 44 cm.

Materiaalit:
Läpivärjätty, pintamaalattu ja suojalakattu nahka.
Satulavyöjousitus ja vaahtomuovi.
Metallijalat.
Puurunko.

Värit:
Musta, valkoinen.

Tuotekortti.

 

 

Toimitusmyyntinä useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja, myös nojatuoli, 2- ja 3-istuttava sohva.
Tutustu myös muihin sohviimme.

Natuzzi Editions Sollievo-kulmasohva

Natuzzi Editionsin Sollievo-kulmasohvassa on pelkistetty muotoilu ja modernit kromijalat. Sohvassa on aito nahkaverhoilu, joka on saatavilla mustana tai valkoisena.

Sollievo-kulmasohva on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2 290,00 2 690,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions Sollievo-kulmasohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *