Siro Slim-sohva

Shapesin Slim-sohva on saatavilla verkkokaupastamme 2- ja 3-istuttavana. Jalka on puuta, ja voit valita mieleisesi jalkavärin kahdesta vaihtoehdosta.

2-istuttava sohva on leveydeltään 177 cm. 3-istuttava sohva on leveydeltään 202 cm. Molempien sohvien syvyys on 94 cm ja korkeus 80 cm.

Sohvan puhtaanapito on helppoa likaa hylkivän kankaan ja täysin irrotettavien päällisten ansiosta. Lumo-kangas on keinokuitu-puuvilla-sekoitetta.

Huomaathan, että verhoilulle ei suositella rumpukuivausta. Verhoilukangas kannattaa asetella paikalleen aavistuksen kosteana, jolloin se asettuu paremmin.

Sohva on istuintuntumaltaan napakka. Sohvan täytemateriaalit ovat Ball Soft -kuitua ja kylmävaahtoa. Istuinpehmusteen kylmävaahtotäytteellä on 10 vuoden takuu. Istuimessa on jämäkkä jousitus.

Sohvaan sopiva rahi ja muut verhoiluvaihtoehdot ja kokoonpanot ovat tilattavissa myymälöistämme. Shapesin kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä. Näytteet verhoiluvaihtoehdoista ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Shapes on kotimainen huonekaluvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Shapes-tuotteiden valmistuksessa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus, sillä käsityönä syntyvien tuotteiden valmistuksessa käytetään apuna uusimpia, huippumoderneja työvälineitä.

Koot:
2-istuttava 177 x 94 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).
3-istuttava 202 x 94 x 80 cm.

Istuinkorkeus:
43 cm.

Verhoilu:
Irrotettavat päälliset.
Lumo-kangas (46 % akryyli, 44 % polyesteri, 10 % puuvilla).
Martindale: 40 000.
Pilling: 4-5.
Valonkesto: 6.

Päällisten pesuohje:
Vesipesu. Erittäin varovainen pesu 30 astetta. Vain kevyt linkous. Varovainen kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Rumpukuivaus kielletty. Silitys kielletty. Valkaisu kielletty.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Shapes Slim-sohva

Shapes

Kotimaisen Shapesin Slim-sohva tarjoaa eleetöntä eleganssia. Sohvassa on irrotettavat päälliset.

Sohva on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2 229,00 2 389,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Shapes Slim-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *