Kotimainen Kaisla-vuodesohva

KruunuDesign Kaisla-vuodesohva on saatavilla vain Kruunukalusteesta!

Suomessa valmistettu Kaisla-sohva on verhoiltu vaaleanharmaalla Page-kankaalla ja sohvassa on aidot tammijalat.

Kaisla-sohvassa on puurunko ja kiinteä verhoilu. Selkätyynyt ovat käännettävissä ja suosittelemmekin tyynyjen säännöllistä kääntelyä ja pöyhimistä ryhdikkyyden säilyttämiseksi.

Kaisla-sohvan istuin- ja selkäosan pehmusteet ovat ensiluokkaista allergiatestattua materiaalia. Istuintyynyissä on jämäkkä vaahtotäyte, joka säilyttää hyvin muotonsa. Selkätyynyjen täyte on hieman pehmeämpää ecosoft-materiaalia.

Kaisla-sohvan vuodemekanismi on erittäin helppokäyttöinen. Vuodeosa vedetään sohvasta ulos ja selkänoja kääntyy alas. Äärimmäisen miellyttävässä vuodesohvassa on pussijousitus koko nukkuma-alalla. Sohvan vuodekoko on 138×200 cm. Vuodesohva vie avattuna tilaa syvyyssuunnassa 153 cm.

Kaisla-vuodesohvan jalat ovat 18 cm korkeat, joten sohvan alusta on helppo pitää siistinä.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa vinkata verkkokaupan asiakaspalveluun, ja selvitämme, onko tuotetta mahdollista ottaa valikoimiin.

Koko:
218 x 95 x 94 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Vuodekoko 200 x 138 cm.
Istuinkorkeus 45 cm.
Istuinsyvyys 56 cm.

Väri:
Vaalea harmaa, tammi.

Materiaalit:
Puurunko, lisäjalat musta metalli, kangasverhoilu, vaahtomuovitäyte, pussijousitus.

Kangas:
Page 40 harmaa.
Martindale 40 000.
Hienopesu 30°C.

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin. Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen imurointi riittävän usein estää irtolian ja pölyn pinttymisen kankaan pinnalle. Pölyn säännöllinen poistamattomuus altistaa tekstiilit nopealle kulumiselle ja nyppyyntymiselle. Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (torkkupeitteiden, villasukkien yms.) ja pölyn yhteisvaikutuksesta joka kiertyy kankaan kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa nypynpoistajalla. 

Poista tahra välittömästi. Älä jätä sitä pinttymään. Puhdista/pese huolella säännöllisesti ainakin 6 kk:n välein normaalikäytössä olevat tekstiilituotteet ja ihokosketuksiin joutuvat alueet erityisesti, jotta kuituihin ei pääse likaa ja hien rasvahappoja pilaamaan tekstiilin ulkonäköä. Muussa tapauksessa lika ja hiki tunkeutuvat kuitujen sisään haalistaen ja heikentäen materiaalia. Vaikka tekstiileissä ei olisikaan likatahroja, ei se kuitenkaan tarkoita, ettei hiki olisi jo tunkeutunut kuituihin. Luonnonkuitukankaissa pyri poistamaan lika välittömästi välttääksesi hankaamista, sillä se altistaa kankaan haalistumiselle. Tekokuitukankaista aivan tuore tahra lähtee yleensä helposti pelkällä kostealla liinalla. Luonnonkuitukankaiden tahranpoistossa joudutaan lisäksi käyttämään puhdistus- tai tahranpoistoainetta. Niitä on hyvä ensin kokeilla huonekalun huomaamattomaan kohtaan.
Huonekalukangas ei ole vesipestävää, ellei niin erikseen mainita. Vetoketjua käytetään verhoiluteknisistä syistä eikä vesipestävyyden merkkinä. Varmista kankaan mahdollinen pesutapa kaluston myyjältä.

Jos et ole varma puhdistuksesta, käytä neutraaleja aineita, vesi on turvallinen valinta. Vältä kuitenkin runsasta veden käyttöä. Vältä myös mekaanista puhdistamista (raaputtamalla teräesineellä)! Älä käytä valkaisevia puhdistusaineita. Jos olet edelleen epävarma, käänny asiantuntevan pesulan puoleen. Hoito- ja puhdistusaineita valittaessa tulee aina varmistaa, että tuote soveltuu kankaallesi. Kaikkien puhdistus- hoito- ja suojausaineiden käyttö on aina asiakkaan omalla vastuulla. Hoitotuotteiden käytössä tulee noudattaa tuotteen mukana tulevia ohjeita. Jos et ole varma, mitä tuotetta tulisi käyttää tai miten tulisi toimia, kysy neuvoa asiantuntijalta tai kysy neuvoa kankaan maahantuojalta tai myyjältä ohjeet oikeaan hoitoon ja puhdistukseen.

KruunuDesign Kaisla-vuodesohva

KruunuDesign Logo

KruunuDesign Kaisla-vuodesohva on räätälöity juuri meidän asiakkaillemme! Sohvassa on vaaleanharmaa kangasverhoilu.

Kaisla-sohva on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallisohvista.

Lue lisää

1 390,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä