Rowicon Tobermory-ruokapöydän jatkopala liitetään ruokapöydän päähän. Jatkopalan pituus on 50 cm, joten kahdella jatkopalalla saat pöydälle lisäpituutta jopa metrin verran.

Jatkopalan liittäminen Tobermory-pöytään on helppoa. Pöydän alta vedetään jatkopalan tuet ja jatkopala lasketaan niiden päälle. Jatkopala tarjoaa tukevan alustan ruokailuun ja pöydän ääressä viihtymiseen.

Jatkopalan pituus on 50 cm ja syvyys 89 cm.

Jatkettava pöytä on sopiva ratkaisu, kun tarvitaan ruokailutilaa vaihtelevan kokoiselle seurueelle. Tobermory-pöydän jatkopala toimii yksin ja kaksin kappalein, joten jatkopalaa käyttämällä saat ruokailutilaan mukavasti muunneltavuutta.

Ruotsalainen Rowico valmistaa pöydät ja tuolit pohjoismaiseen makuun. Rowicon periaatteena on valmistaa pitkäikäisiä kumppaneita laadukkaista materiaaleista. Rowicon tuolit ja ruokapöydät ovat saaneet seuraa valikoiduista nojatuoleista ja sohvapöydistä. Viimeisimpänä Rowico on liittänyt valikoimaansa harmoniset sohvat.

Koko:
50 x 89 cm.
Paksuus 1,8 cm.

Värit:
Luonnollinen tammi.

Materiaali:
Tammiviilu.

Viimeistely:
Lakka.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Rowico Tobermory-ruokapöydän jatkopala

Tobermory-pöydän jatkopalalla saat pöytään näppärästi lisäpituutta.

Tobermory-ruokapöydän jatkopala on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

119,00 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Tobermory-ruokapöydän jatkopala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *