Rowicon pyöreä Fred-ruokapöytä on tyylikäs ja huoliteltu yhdistelmä uutta ja vanhaa. Pöydän kansi on viimeistelty lakkapinnalla, joka helpottaa pöydän puhtaanapitoa. Pöytäpinta kannattaa kuivata aina nopeasti, jos se on päässyt kastumaan.

Fred-pöydässä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu tammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös pöydän valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Luonnollisesta tammesta valmistetussa pöydässä näkyvät puun luonnolliset ominaisuudet, sävyerot ja oksankohdat, ja tämän vuoksi jokainen pöytä on todellinen yksilö.

Pöydän halkaisija on 160 cm, joten sen ympärille mahtuu ruokailemaan suurempikin seurue.

Pöytä on saatavilla kolmessa värissä joko valkopestynä, savunruskeana tai mustana. Valkopesty ja ruskea pöytä ovat varastotuotteita pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla, kun taas musta pöytä on tilaustuote, jonka tarkka toimitusaika vahvistetaan erikseen.

Yhdistä pöytä ruokapöydän tuoliemme kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Fred-pöytään.

Koot:
Ø 160 x 75 cm.

Värit:
Valkopesty, musta ja savunruskea.

Materiaali:
100 % FSC-sertifioitu, harjattu massiivitammi.
Mustat metallijalat.

Viimeistely:
Lakka.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat75 cm
Väri

, ,

Materiaalit

, , ,

Sertifikaatit

Rowico Fred-ruokapöytä, pyöreä

Rowicon pyöreä Fred-ruokapöytä on noussut ikisuosikiksi. Pöytä on saatavilla myös suorakaiteen muotoisena. Massiivitammisessa pöydässä on mustat metallijalat.

Savunruskea ja valkopesty pöytä ovat varastotuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi värin saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää
(1 arvostelu)

1599,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

  1. Hanna

    Hanna

    Ostettiin tämä Kruunukalusteesta Oulusta. Aivan ihana pöytä, tukeva, näyttävä ja upea. Yksi tähti jää puuttumaan siitä, kuinka helposti ottaa pintaansa naarmua ja pysyviä tahroja.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *