Rowicon suorakaiteen muotoinen Yumi-ruokapöytä on ilmeeltään erittäin kevyt valita ruokailutilaan. Kokonaisuuden täydentävät esimerkiksi pääkuvan Nagano-tuolit.

Rowicon retrohenkiseen Yumi-sarjaan kuuluva ruokapöytä on saatavissa useassa eri värissä. Värivaihtoehtoja ovat tammi, musta saarni sekä valkopesty tammi.

Pöydän pituus on 190 cm, syvyys 90 cm ja korkeus 75 cm. Pöytään on erikseen ostettavissa yhteensopivat jatkopalat. Yhden jatkopalan mitta on 45 cm, jolloin kahdella jatkopalalla pöydän pituus on jopa 280 cm.

Mustan pöydän kansi on viilutettua saarnia ja jalat massiivipuuta. Valkopestyn ja luonnollisen värisen pöydän kansi on tammiviilua ja jalat massiivipuuta.

Pöydässä on kestävä ja erittäin helppohoitoinen lakkapinta. Pöytä kannattaa kuivata huolella, mikäli se on märkä, jottei lakkapinta kärsi kosteudesta.

Koko:
190 x 90 x 75 cm.

Värit:
Musta saarni, tammiviilu ja valkopesty tammi.

Materiaalit:
Tammi ja saarni.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Rowico Yumi-ruokapöytä, jatkettava

Jos kaipaat ruokailutilaan keveyttä, Rowicon Yumi on sinun valintasi! Kevytraktainen pöytä on ruokailutilan klassikko, joka kestää ajan hammasta pitkään.

Yumi-ruokapöytä on tilaustuote, ja klikkaamalla mieleistäsi kokoonpanoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

649,00 799,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Anu

    Anu

    En suosittele pöytää, koska laatu on huono. Pöydän pinta ei kestä kosteutta ollenkaan ja siksi se ei sovellu ruokapöytäkäyttöön. Pöydän lakkapinta rikkoutuu, menee karkeaksi ja siihen tulee rumia läiskäjälkiä. Ostimme valkovahatun tammipöydän ja se kesti hyvänä 4 kuukautta, vaikka hoidimme pintaa ohjeiden mukaan. Tuote oli pettymys. Valmistaja ei myöskään ota vastuuta tuotteen laadusta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.