Siro Yumi-ruokapöytä

Rowicon suorakaiteen muotoinen jatkettava Yumi-ruokapöytä on ilmeeltään erittäin kevyt valita ruokailutilaan. Kokonaisuuden täydentävät esimerkiksi pääkuvan Nagano-tuolit.

Rowicon retrohenkiseen Yumi-sarjaan kuuluva ruokapöytä on saatavissa kolmessa eri värissä. Värivaihtoehtoja ovat tammiviilu, musta saarniviilu ja valkopesty tammiviilu.

Pöydän pituus on 190 cm, syvyys 90 cm ja korkeus 75 cm. Pöytään on erikseen ostettavissa yhteensopivat jatkopalat. Yhden jatkopalan mitta on 45 cm, jolloin kahdella jatkopalalla pöydän pituus on jopa 280 cm.

Mustan pöydän kansi on viilutettua saarnia ja jalat massiivipuuta. Valkopestyn ja luonnollisen värisen pöydän kansi on tammiviilua ja jalat massiivipuuta.

Pöydässä on helppohoitoinen lakkapinta. Kosteus rasvatahrat suositellaan pyyhkimään välittömästi, jottei kosteus pääse vahingoittamaan lakkausta.

Tutustu myös muihin Yumi-sarjan pöytiin.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
190 x 90 x 75 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Musta saarniviilu, tammiviilu, valkopesty tammiviilu, ruskea tammiviilu.

Materiaalit:
MDF, tammiviilu, massiivitammiset jalat.
MDF, saarniviilu, kumipuujalat.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat75 cm (senttimetri)
Väri

, , ,

Materiaalit

, , ,

Toiminnot

Valmistusmaa

Sarjat

Rowico Yumi

Rowico Yumi-ruokapöytä, jatkettava

Jos kaipaat ruokailutilaan keveyttä, Rowicon jatkettava Yumi-ruokapöytä on sinun valintasi! Kevytrakenteinen pöytä on ruokailutilan klassikko, joka kestää ajan hammasta pitkään.

Yumi-pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi kokoonpanoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

Alkuperäinen hinta oli: 649,00 € – 799,00 €.Nykyinen hinta on: 519,00 € – 639,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Anu

    Anu

    En suosittele pöytää, koska laatu on huono. Pöydän pinta ei kestä kosteutta ollenkaan ja siksi se ei sovellu ruokapöytäkäyttöön. Pöydän lakkapinta rikkoutuu, menee karkeaksi ja siihen tulee rumia läiskäjälkiä. Ostimme valkovahatun tammipöydän ja se kesti hyvänä 4 kuukautta, vaikka hoidimme pintaa ohjeiden mukaan. Tuote oli pettymys. Valmistaja ei myöskään ota vastuuta tuotteen laadusta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *