Kaunis Verona-ruokapöytä

Hans K:n Verona-ruokapöytä on herkkä, esteettinen valinta ruokailutilaan. Kauniin ellipsin muotoinen pöytä muuntuu eri tilanteisiin sopivaksi, sillä pöydän hintaan sisältyy koosta riippuen joko yksi tai kaksi 48 cm jatkopalaa.

Verona-pöytä on saatavilla kolmessa värissä. Värivaihtoehtoja ovat öljytty tammi, valkopesty sekä valkoinen. Valkopesty pöytä on valmistettu saarnista, kun taas öljytyn tammen värinen pöytä on luonnollisesti tammea. Valkoisen pöydän pinta on MDF-levyä ja runko massiivikoivua.

Tammen sävyinen pöytä on pintakäsitelty öljyllä, joten suosittelemme käsittelemään pöydän säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella, jottei puu ala halkeilla ajan saatossa. Pöydän voi öljytä aina, kun sen pinta vaikuttaa kuivalta.

Verona-pöytä on saatavilla kahdessa koossa joko 137 cm tai 160 cm pitkänä. 137 cm -pituiseen pöytää sisältyy yksi 48 cm jatkopala, kun taas 160 cm pitkässä pöydässä tulee mukana kaksi jatkopalaa. Näin ollen täysimittaisen pöydän kokonaispituus on jopa 256 cm.

Verona-ruokapöydän korkeus on 75 cm ja se sopii mainiosti yhteen Verona-tuolin kanssa.

Verona-pöydän jalat ovat massiivipuuta ja kansi viilua.

Design by Markus Johansson.

Koko:
137 x 90 x 75 cm + 48 cm jatkopala.
160 x 102 x 75 cm + 2 x 48 cm jatkopalaa.
Korkeus 75 cm.

Värit:
Valkoinen koivu, öljytty tammi ja valkopesty saarni.

Materiaalit:
MDF, massiivikoivu.
Tammiviilu, massiivitammi.
Saarniviilu, massiivisaarni.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Hans K Verona-ruokapöytä, jatkettava

Hans K:n jatkettava Verona-ruokapöytä on saatavilla kahdessa koossa ja kolmessa värissä. Pöytä on valmistettu väristä riippuen joko tammesta tai saarnista.

Verona-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1 189,00 1 799,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K Verona-ruokapöytä, jatkettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *