Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Sulkeudu Richmondin Waylon-sohvaan kuin simpukkaan! Sohva kaunistaa niin kotia kuin edustustilaa, ja se sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muihin Richmondin huonekaluihin.

Sohvan alaosa on kullanväristä metallia ja verhoilu bukleeta tai samettia.

Tuoli on saatavilla neljässä sävyssä joko valkoisena, vaaleanpunaisena, tummansinisenä tai nougat’n värisenä – samat herkulliset sävyt kuin Bristel-tuolissa!

Tutustu myös Richmondin tyylikkääseen Perla-nojatuoliin, Charly-nojatuoliin lapsille sekä Pippa-tuoliin.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

 

Koko:
221 x 72 x 98 cm.

Materiaalit:
Metallijalat, puurunko..
Verhoilu buklee (valkoinen) / sametti (muut värit).

Värit:
Valkoinen, vaaleanpunainen, tummansininen, nougat.

Tutustu myös muihin pikkutuoleihimme.

Runko:
puu.

Jalka:
harjattu teräs, kullattu.

Verhoilu:
100 % polyesteri.

Richmond Waylon-sohva

Richmondin Waylon-sohvassa on hurmaavat kaaret! Sohva on saatavissa neljässä värissä sinisenä, valkoisena, vaaleanpunaisena ja nougatin sävyisenä.

Richmondin Waylon-sohva on tilaustuote, ja klikkaamalla alta mieleisen värin saat esiin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

3525,00 3705,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Waylon-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.