Tuotevideot

Kaunis Lanson-pikkupöytä

Richmondin Lanson-sivupöytä on äärimmäisen kaunis ja tyylikäs! Sivupöydässä on tyylikkään  sävyinen kansi, joka toistaa kaikkia shampanjan eri sävyjä. Pöydän kansi on valmistettu käsin, joten jokainen kansi on yksilöllinen.

Pöydän runko on mustaksi maalattua valurautaa.

Neliönmuotoisen sivupöydän sivun mitta on 40,5 cm. Pöydän korkeus on 57 cm, joten pöytä sopii muun muassa eteiseen tai aulaan, ruokailutilaan sivupöydäksi samoin kuin kaikkiin kodin oleskelutiloihin aputasoksi. Lanson-sivupöytä muuntuu niin sohvapöydäksi kuin lamppupöydäksi.

Yhdistä sivupöytä muiden Richmondin tuotteiden kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
40, x 40,5 x 57 cm.

Materiaalit:
Alumiinikansi.
Rautarunko.

Värit:
Kansi shampanja.
Runko musta.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Richmond Lanson-sivupöytä

Richmondin hehkuvan kaunis Lanson-sivupöytä nostaa kodin sisustuksen kokonaan uudelle tasolle! Tyylikäs sivupöytä hehkuu shampanjan ja mustan sävyissä.

Richmondin Lanson-pöytä on varastotuote. Alla näet ajantasaisen saatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

248,00 

Varastossa

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Lanson-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *