Pyöreä Brooksville-sohvapöytä

Yksinkertainen on kaunista! Rowicon pyöreä Brooksville-sohvapöytä on toteutettu Japandi-tyyliin minimalistisesti ja tumman ja vaalean kontrastia yhdistellen. Pöydän kansi on aitoa marmoria. Valkoinen kansi on Carrara-marmoria ja ruskea kansi taas Emperador-marmoria.

Näyttävän sohvapöydän jalan värivaihtoehdot ovat valkopesty ja ruskea. Jalka on MDF-levyä, jonka päällä on tammiviilua. Jalka on viimeistelty lakalla.

Sohvapöydän kannen halkaisija on 90 cm ja korkeus 42 cm.

Marmori on huokoinen kivilaji. Kosteus ja tahrat kannattaa pyyhkiä pinnalta nopeasti pois, jotta ne eivät pääse imeytymään kiveen.

Brooksville-sohvapöytä on osa Rowicon syksyn 2022 uutuusvalikoimaa ja pöytä on saatavilla myös neliön muotoisena. Tutustu myös muihin uutuuksiimme ja sohvapöytiimme.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
Ø90 x 42 cm (halkaisija, korkeus).

Värit:
Valkoinen kansi, valkopesty jalka.
Valkoinen kansi, ruskea jalka.
Ruskea kansi, valkopesty jalka.
Ruskea kansi, ruskea jalka.

Materiaalit:
Aito Carrara-marmori, aito Emperador-marmori, MDF, tammiviilu, lakkapinta.

Tuote on koottava.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Rowico Brooksville-sohvapöytä, pyöreä

Rowicon pyöreä Brooksville-sohvapöytä on laadukas ja ihastuttavan kaunis. Sohvapöydän runko on 100 % FSC-sertifioitua tammea.

Nämä sohvapöydät ovat tilaustuotteita. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet, missä myymälässä tuotteista on malli esillä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 799,00 €.Nykyinen hinta on: 639,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Brooksville-sohvapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *