Kaunis Wave-sohvapöytä

BD Möbelin Wave-sohvapöytä on ihastuttavan kaunis, äärimmäisen hienostunut ja linjakas sohvapöytä. Pöydän jalka on valmistettu muotoon puristetusta tammiviilusta.

Kauniin lämpimänsävyisen rungon täydentää 12 mm paksu lasikansi. Kannen lasi on karkaistu, joten rikkoutuessaan se pirstaloituu pieniksi paloiksi ja näin ehkäisee henkilövahinkojen syntymistä.

Verkkokaupasta on ostettavissa Wave-pöytä neliön ja suorakaiteen muotoisena. Neliönmuotoisen pöydän kansi on kooltaan 80 x 80 cm. Suorakaiteen muotoinen kansi on 114 cm pitkä ja 70 cm syvä. Pöydän korkeus on aina 45 cm.

Pöydän jalan sävy on öljytty tammi. Voit myös toivoa haluamaasi sävyä tilauksen yhteydessä.

Tutustu muuhun BD Möbelin valikoimaan myymälöissämme.

Suomalainen BD Möbel on valmistanut korkealaatuisia huonekaluja jo vuodesta 1967. Nykyisin huonekalut valmistetaan pitkän osaamisen tuomalla taidolla Virossa. Tuloksena on tyylikkäitä kalusteita, jotka kaunistavat koko huoneen ja kestävät aikaa.

Koot:
Neliö 80 x 80 x 45 cm.
Suorakaide 114 x 70 x 45 cm.

Materiaalit:
Runko tammiviilua.
Karkaistu lasikansi.

Jalka:
Öljytty tammi (sävy 220).

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

BD Möbel Wave-sohvapöytä

BD Möbelin puurunkoinen aalloksi muotoiltu Wave-sohvapöytä on ihastuttavan kaunis. Pöytä on saatavilla myös pyöreällä kannella.

BD Möbelin tuotteet ovat tilaustuotteita. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

890,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “BD Möbel Wave-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *